Szolgálati közlemény – regisztráció!

Kedves olvasók!

Visszajelzéseitekből tudom: elég sokan kerültetek olyan helyzetbe, hogy regisztráltatok a BlogRepublikon, majd amikor (bármilyen okból kifolyólag) új jelszót akartatok igényelni, valami izé került a palacsintába: vagy nem kaptátok meg az új jelszót, vagy a visszaigazoló email kallódott el, vagy nem működött se a régi, se az új password, stb…

Azok számára, akik ilyen gondokkal küzdenek, van megoldási javaslatom: simán írjatok nekem egy magánmélt (aki nem tudná még a címem, ezen a linken megtalálja), amelyben csak egyetlen infóra van szükségem: vagy a nicketekre, vagy az email-címetekre, amellyel regisztráltatok. Küldök nektek egy ideiglenes jelszót, amellyel probléma nélkül be tudtok lépni, és a saját adatoknál olyan végleges jelszót választotok magatoknak, amilyet akartok.

Hangsúlyozom: ez azoknak az olvasóknak jelent megoldást, akik egyszer már regisztráltak, de a régi jelszavuk már, az új pedig még nem működik. Akkor is érdemes megpróbálnod, ha nem vagy biztos benne, hogy sikerült-e a regisztrációd; volt olyan olvasó, aki azt hitte, hogy nem sikerült regelnie, aztán én mondtam meg neki, hogy de, mégis, ott a nickje a listában…

Szóval várom a leveleiteket, mert az nem frankó, hogy ezerkétszáz körüli a regisztrációk száma, de ebből rengetegen nem tudnak belépni és kommentelni, mert (teljesen érthetően) a kedvük is elment már az új jelszavak igénylésétől…

tiboru

9 hozzászólás

 1. limbekcs — 2012-03-09 21:45 

Kedves Tibor!

Önfeláldozó enberkísérletről szeretnék beszámolni: a jelek szerint sikerült regisztrálnom :)

Igaz, hogy csak most, a szolgálati közlemény hatására, tényleg tesztként reggeltem – tehát az abban megénekelt korábbi hibákról semmit sem tudok mondani.

Az is igaz, hogy nem teljesen laborszerű környezetben végeztük a (önfeláldozó! enber!!)kísérlet: némi gyerekfektetés (und Co.) is közbe-közbejött.

A meglátásaimat eszerint osszuk két részre:

1. gyerekfektetés körül (azaz simán lehet, hogy én nem figyeltem elég jól valamire): nem világos, miért is jön két emil, de legalább a gyáriúj jelszót be lehet kopipésztelni… :) szóval itten simán ment minden, csak meg kellett csinálni, amit az emilekben olvastam.

2. na de utána a gyári jelszó kicserélése sajátra (itten már csak a felület meg én – gigászok tusája… :) :
azt hiszem füllent a felület. tehát az a gyanúm, hogy miközben a pol.táj. szöveg 7 karakterhosszról beszél és csak javasolja bevetésre a “perverz” karaktereket, mégis csak akkor fogadta el az új jelszavamat, mikor az ottani mérő szerinti “erős” fokozatba került.

Úgyhogy gratulálok, kedves Tibor, a Te oldaladon használom életem eddigi leghosszabb (és legbiztonságosabb?) jelszavát, drukkoljunk együtt, hogy el ne felejtsem… :)

üdv,

Limbek Cs.

ui. a böngészőm: Chrome 17.0.963.78 m (op.r.: win 7 – már ha ez számít… :)

komolytalan ui.: hogy most akkor a hol is mossam a mennyit, azt akkor is privibe, hogyha ott csak fele ilyen hosszú a gyelszó? :P

 2. limbekcs — 2012-03-09 21:47 

ejnye, rendszerbe kell ide állítanom a emotikonirtó space karaktert, bocsi… : )

 3. tiboru — 2012-03-09 23:58 

Örülök, hogy neked is sikerült! Levél ment :-)

 4. amichay — 2012-03-10 11:15 

Kinyomoztam, hogy hová tűntél…:) Irj sokat – olvasni foglak!
Üdv:
Éva

 5. tiboru — 2012-03-10 11:51 

Isten hozott itt is :-) És köszönöm a kitartást!

 6. csapos — 2012-03-12 18:24 

Amennyiben nem okoz megoldhatatlan és időt rabló feladatot, érdemes lenne megjegyezhetővé tenni a jelszavakat, a gyors bejelentkezéshez (vö: Facebook és társai). Minek titkolózni? ŐK úgyis tudják :-) . Aki még elhiszi, hogy mégsem tudják majd bepötyögi.

Üdv
Kiss Károly

 7. tiboru — 2012-03-12 23:08 

Az adatlap szerkesztésénél lehet könnyebb jelszót választani, de a “BlogRepublik for President!” már foglalt :-)

 8. csapos — 2012-03-12 23:38 

Félreértettél, vagy én nem fejeztem ki magamat világosan. Jegyezze meg a honlap (persze csak az én gépemről) a jelszavamat (emlékezzen rá).

 9. tiboru — 2012-03-13 01:29 

Ja bocs, én értettelek félre :-)

Az ilyen jelszómegjegyzős dolog asszem az adott böngésző beállításától függ, nem a honlapétól – de a nálam tájékozottabbak javítsanak ki nyugodtan…

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.