Szolgálati közlemény – új fejléc!

Kedves barátaim, Tiborublog-olvasók!

Ahogyan azt láthatjátok, mától új fejléccel jelenik meg a Tiborublog. A képet az egyik kedves barátom (Slezák Ilona) készítette, sk. Megköszönnék nektek mindenféle visszajelzést a kommentek között, ami az új dizájnt illeti. Nézzetek körül a többi blogon is, a Konteót kivéve hamarosan mindegyiken látható lesz a változás.

A tudnivalók: a fejlécen (a blogok közötti könnyebb navigációt megkönnyítendő) linkeket láthattok a BlogRepublik többi oldalára. Az éppen aktuális blog címe fehér, a többié fekete. A képen olvasható, szögletes zárójeles szavak viszont nem linkek, csupán azt hivatottak jelképezni, hogy milyen kulcsszavak körül forog a téma. A jobb felső sarokban a keresőt láthatjátok, a bal felső sarokban pedig a BlogRepublik logóját, amire kattintva visszatérhettek a portál nyitóoldalára.

Remélem tetszik az új bőr, amiért ismételten köszönetet mondok Icának (aki az egészet kitalálta és megvalósította), továbbá Séra Bálintnak, aki programozásilag gondoskodik nemcsak a Tiborublogról, hanem az egész BlogRepublikról is. És természetesen köszönet Höltzl Péternek, aki a vassal és a biztonsággal foglalkozik.

Ha kedveled a Tiborublogot, és ha anyagi lehetőségeid megengedik, továbbra is mód van PayPal-en és Flattr-en keresztüli adományozásra, a BlogRepublik nyitóoldalának legalján látható gombok segítségével. Az eddigi adományozóknak ismételten köszönöm a hozzájárulásukat. Remélem, ők is úgy látják, hogy megérte :-)

5 hozzászólás

 1. tiboru — 2012-11-23 13:18 

A fejlécben látható fotó 2012-ben készült Szolnokon, az MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóaljnál.

A kép a HM és az Indafotó „Katonák, Hősök” című fotópályázat különdíjas alkotása. A szerző (mint említettem) Slezák Ilona, akinek gratulálunk!

 2. maxipocak — 2012-11-23 19:09 

A jelszó klafa.
Egy kérdés: az „érdemes megnézni” rovatba vártok még (fotókkal illusztrált) rövid írásokat? Épp a napokban gondoltam rá, hogy lenne témám…

 3. tiboru — 2012-11-23 19:53 

@maxipocak:

Ezt ZigZaggal kell megbeszélned, én gyakorlatilag kivonultam a Lemilről.

 4. csapos — 2012-11-23 23:48 

Gratula itt is az új skin-hez. Nem tudnád megoldani, hogy a hozzászólásokban a :-) jel automatikusan smiley-vá változzon?

 5. tiboru — 2012-11-24 19:21 

@csapos:

Köszi!

Ami a szmájlikat illeti, pár hónappal ezelőtt kérték többen, hogy kapcsoljam ki, mert zavarta őket :-)

Sajnos úgy tűnik, nem tudok mindenkinek egyszerre megfelelni :-P

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.